fbinstagrampinteresttwitterlinkedinspotify

IMG nywebb

Söndag 29 januari 2017

Inte en dag för sent.


Våren 2011 gjorde jag mina första stapplande steg här på bloggen. Jag hade en idé om vad jag ville göra, hur det skulle vara – och hur det skulle kunna bli.

Jag ville göra plats för mina berättelser, resor, mat och upplevelser. Inga köpta inlägg, ingen sponsring eller någon annan form av kommersiella samarbeten utan bara det som finns och poppar upp i huvudet på mig. Jag har blivit smått idiotförklarad av många längs vägen. Att jag måste ta betalt för det jag gör, att jag måste tjäna pengar på det här och inte bara göra det 'gratis'. Och, det är kanske sant – men i min värld har de sakerna inte gått ihop. Här på bloggen vill jag skriva om saker jag tycker om, och jag vill skriva om det på mitt sätt – för att jag själv tycker det – inte för att jag får betalt för att göra det. Men, skulle inte de sakerna kunna hänga ihop? Jodå, det gör det såklart alldeles säkert. Fast, inte här.

Nu är iallafall bloggen justerad en smula – och det var väl på tiden kan man tycka... Sex år med samma design är väl nästan snudd på rekord i den här världen?! Nu har kanske inte själva designen ändras så mycket (de tradiga bildramarna har fått hänga kvar, insåg att jag inte fick ihop det på något bra sätt att ta bort dem), men jag har valt att lyfta in texterna en smula mer. Den stora justeringen är nu också hur underrubrikerna visas – förhoppningsvis blir det mer överskådligt så här. Bilderna har blivit lite större, texterna fått annan typografi, och mobilversionen blivit lite mer lättmanövrerad. Och så har jag en ny rubrik, den heter 'Om'. Sajten är för övrigt byggd i Joomla av Keylab i Linköping.hjarta
  

En berättelse – en utvald låt.I huvudet på Elvaelvas egna Spotify-lista!Molly Nilsson: When I have no words (2009)  

Follow my blog with Bloglovin

0
0
0
s2smodern